Poliţia i-a luat urma unui bărbat din Giurgiu care a abandonat un cal bolnav

Un bărbat de 37 de ani din judeţul Giurgiu este cercetat după ce a abandonat un cal bolnav, care ulterior a murit.

118 afișări
Imaginea articolului Poliţia i-a luat urma unui bărbat din Giurgiu care a abandonat un cal bolnav

Ce a păţit un bărbat din Giurgiu care a abandonat un cal bolnav

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi vineri de un bărbat cu privire la faptul că o persoană ar fi abandonat un cal în extravilanul localităţii Gostinu, judeţul Giurgiu.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit un cal aflat într-o stare precară de sănătate, neavând urme vizibile de violenţă.

Acesta a fost adăpostit temporar până la preluarea de către o asociaţie din judeţul Prahova.

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi de către un reprezentant al Primăriei Gostinu despre faptul că animalul a fost găsit decedat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietarul animalului, ca fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cal,
murit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici