Poliţia Rutieră a pus în funcţiune radarele invizibile. Află aici unde sunt noile radare

Începând de vineri dimineaţa, Poliţia Rutieră a pus în funcţiune 300 de radare invizibile în 32 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

180 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră a pus în funcţiune radarele invizibile. Află aici unde sunt noile radare

Poliţia Rutieră a pus în funcţiune radarele invizibile. Află aici unde sunt noile radare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Radarele sunt amplasate pe cele două autostrăzi dar şi pe unele drumuri naţionale. Este vorba, în principal, de DN1, DN2 şi DN7, în special în locurile cunoscute drept "puncte negre", ca urmare a faptului că în zonele respective s-au produs cele mai multe accidente de circulaţie.

Unul dintre drumurile cu cele mai multe radare este DN2, care traversează practic opt judeţe. Teoretic, pe un traseu de 500 km pot exista până la 80 de radare. De asemenea, noile radare au fost amplasate şi în Bucureşti precum şi în marile oraşe, tot în zona aşa ziselor "puncte negre".

Citeşte mai multe despre unde sunt amplasate radarele invizibile pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici