Poliţiştii au dat peste 400 de mii de amenzi în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016

Poliţiştii au dat peste 400.000 de amenzi în valoare de peste 100 de milioane de lei şi au întocmit 23.300 dosare penale, în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, a anunţat luni MAI.

292 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au dat peste 400 de mii de amenzi în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016

Poliţiştii au dat peste 400 de mii de amenzi în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În acelaşi interval, poliţiştii au intervenit în peste 113.000 de evenimente în domeniul ordinii publice, în cadrul acţiunii naţionale "Sărbători de iarnă în siguranţă".

În ceea ce priveşte situaţiile de urgenţă, au avut loc peste 79.000 de intervenţii la incendii, descarcerări, intervenţii medicale de urgenţă, fiind salvate 1.128 de persoane.

În cadrul obiectivului de combatere a criminalităţii organizate, transfrontaliere, a terorismului şi fenomenului radicalizării şi migraţiei ilegale a fost elaborat un Plan de măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor din cele 6 centre ale Inspectoratului General pentru Imigrări şi chestorul principal de poliţie Viorel Vasile a fost împuternicit pentru şase luni la conducerea inspectoratului.

La nivelul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră sunt pregătite două centre integrate, pentru a fi utilizate în cazul unui aflux de refugiaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici