Poliţiştii de frontieră au tras focuri de armă la graniţa cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au făcut uz de armă pentru a opri mai multe persoane care transportau în spate, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, colete voluminoase, în care au fost descoperite mii de pachete cu ţigări

779 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii de frontieră au tras focuri de armă la graniţa cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Poliţiştii de frontieră au tras focuri de armă la graniţa cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliţia de Frontieră, oamenii legii au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări la frontiera de nord.

„Un echipaj al poliţiei de frontieră aflat in misiune a observat mai multe persoane care transportau, în spate, dinspre graniţa cu statul vecin spre interiorul ţării mai multe colete voluminoase. Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă cei în cauză nu s-au oprit, fapt pentru care lucrătorii noştri au tras mai multe focuri de armă de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale”, se arată în comunicatul citat.

Persoanele în cauză au abandonat coletele şi au fugit, întorcându-se pe teritoriul ucrainean.

Poliţiştii de frontieră au anunţat şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană care au fost transportate la sediul serviciului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu ţigări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici