Poluare de proporţii în Argeş: o tonă de resturi de animale, descoperite în albia unui râu

Aproape o tonă de resturi care provin din sacrificarea animalelor au fost descoperite de inspectori de la Apele Române şi de comisari ai Gărzii de Mediu în albia şi pe malul râului Cotmeana, în judeţul Argeş.

958 afișări
Imaginea articolului Poluare de proporţii în Argeş: o tonă de resturi de animale, descoperite în albia unui râu

Poluare de proporţii în Argeş: o tonă de resturi de animale, descoperite în albia unui râu

Deşeurile erau împrăştiate pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Acestea au fost găsite în albia şi pe malul râului Cotmeana, în zona comunei Cotmeana din judeţul Argeş, de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu - Comisariatul Judeţean Argeş.

Din primele verificări, reiese că acestea proveneau din sacrificarea unor vaci, capre sau oi.

Reprezentanţii autorităţilor locale au intervenit pentru îndepărtarea deşeurilor.

Echipele de control au început o cercetare comună pentru a identifica provenienţa resturilor şi pe cei care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici