Pompierii au închis clubul Princess pentru nerespectarea normelor de apărarea împotriva incendiilor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a dispus, joi, suspendarea activităţii clubului Princess din Capitală şi aplicarea unei amenzi de 30.000 de lei pentru deficienţe în ce priveşte aplicarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

1381 afișări
Imaginea articolului Pompierii au închis clubul Princess pentru nerespectarea normelor de apărarea împotriva incendiilor

Pompierii au închis clubul Princess pentru nerespectarea normelor de apărarea împotriva incendiilor

ISU a desfăşurat, în perioada 5 - 12 noiembrie, controale la cluburile din Capitală privind respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Joi, angajaţii ISU au aplicat o amendă de 30.000 de lei clubului Princess, din care localul a achitat jumătate, şi a luat şi măsura complementară a opririi activităţii până la remedierea deficienţelor.

Printre problemele constatate s-au nărat: numărul insuficient al căilor de evacuare, lipsa sistemelor de detectare automată a incendiilor, numărul insuficient de marcaje pentru evacuare.

Un raport detaliat cu rezultatul controalelor făcute în ultima săptămână de ISU va fi dat publicităţii vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici