Ponta, Duşa, Oprea şi Oprescu, la ceremoniile de Ziua Imnului Naţional organizate în Bucureşti

Premierul Victor Ponta, ministrul Apărării, Mircea Duşa, vicepremierul Gabriel Oprea şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, au participat, marţi, în Piaţa Tricolorului din Bucureşti, la ceremoniile militare organizate cu ocazia zilei Imnului Naţional al României.

393 afișări
Imaginea articolului Ponta, Duşa, Oprea şi Oprescu, la ceremoniile de Ziua Imnului Naţional organizate în Bucureşti

Ponta, Duşa, Oprea şi Oprescu, la ceremoniile de Ziua Imnului Naţional organizate în Bucureşti (Imagine: Mihai Dascalescu/Arhiva Mediafax Foto)

"E o zi importantă pentru români şi simbolurile naţionale, tricolorul, drapelul, imnul, la armată sunt la ele acasă", a spus Mircea Duşă după ceremoniile militare.

Garda de onoare a prezentat onorul primului ministru, iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" pe Calea Victoriei, care au trebuit să ocolească guri de canal acoperite aflate deasupra nivelului asfaltului.

Întrebat despre faptul că militarii în defilarea lor au trebuit să ocolească aceste guri de canal pentru a nu se împiedica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a răspuns unui ziarist: "Acum, eşti rău! Piaţa-i făcută, să fie gata Calea Victoriei să văd eu că nu vă plimbaţi pe ea".

Defilarea militarilor din Regimentul 30 Gardă ”Mihai Viteazul” a avut loc pe Calea Victoriei în faţa Cercului Militar Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici