Ponta: Firmele nu mai vor să deszăpezească pe bani puţini şi înjurate de presă, nu mai găsim clienţi

Premierul Ponta susţine că sunt încă administraţii locale care nu au încheiat contracte de deszăpezire a drumurilor pe timp de iarnă deoarece firmele de profil nu mai vor să lucreze pe "bani puţini" şi să fie şi criticate inclusiv de presă, afirmând că din aceste motive nu mai sunt găsiţi "clienţi".

590 afișări
Imaginea articolului Ponta: Firmele nu mai vor să deszăpezească pe bani puţini şi înjurate de presă, nu mai găsim clienţi

Ponta: Firmele nu mai vor să deszăpezească pe bani puţini şi înjurate de presă, nu mai găsim clienţi (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Nu e prea devreme, că după aia s-ar putea să fie prea târziu. Aş vrea în perioada următoare, cu CNADNR şi cu preşedinţii de consilii judeţene, să vedem cum stăm cu pregătirea pentru iarnă. Ştiu că sunt zone unde nu s-au încheiat contractele, pentru că atât i-am tocat şi noi, şi presa pe cei care deszăpezeau că au plecat, nu mai vor să mai deszăpezească, că dacă...şi cu bani puţini, şi toată ziua înjuraţi, nu mai găsim clienţi", a spus Ponta la comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

El a cerut totodată ministrului Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, să discute cu primarii despre încălzirea pe timp de iarnă, astfel încât să nu mai ceară bani de la Guvern, ca în fiecare an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici