Portarul lui Tottenham, Hugo Lloris, a fost prins în stare de ebrietate la volan

Tottenham a început bine acest sezon de Premier League, cu două victorii împotriva celor de la Newcastle şi Fulham.

253 afișări
Imaginea articolului Portarul lui Tottenham, Hugo Lloris, a fost prins în stare de ebrietate la volan

Portarul lui Tottenham, Hugo Lloris, a fost prins în stare de ebrietate la volan

Campionul Mondial Hugo Lloris şi titularul echipei antrenate de Mauricio Pochettino a fost în centrul atenţiei vineri seară, 24 august, fiind implicat într-un scandal, în urma căruia clubul londonez a fost determinat să ia măsuri.

Dailymail scrie că goalkeeper-ul de 31 de ani a fost prins în stare de ebrietate la volan în centrul Londrei, vineri seară, şi a fost arestat la 2:20, fiind depistat pozitiv la testul de alcoolemie. Sursa citată mai scrie că acesta a petrecut împreună cu rivalii din Premier League şi colegii de la naţionala Franţei, Laurent Koscielny (Arsenal) şi Olivier Giroud (Chelsea) la un club-restaurant.

Acesta ar fi petrecut şapte ore în arest, fiind eliberat pe cauţiune, dar umează să se prezinte luna viitoare la Curtea Magistraţilor din Westminster. Lloris şi-a cerut scuze public după ”gafa” de vineri seară: ”Vreau să-mi cer scuze din toată inima familiei mele, clubului, colegilor mei, antrenorului şi tuturor suporterilor. Condusul în stare de ebrietate este de neacceptat, îmi asum responsabilitatea faţă de acţiunile mele, acesta nu este exemplul pe care vreau să-l dau”, a spus portarul lui Tottenham.

Clubul londonez nu l-a iertat, acesta fiind amendat cu suma de 332.000 de euro după ce nu s-a prezentat vineri dimineaţă la antrenament, ajungând acasă la ora 11:00. Tehnicianul argentinian ia în calcul varianta de a-i retrage banderola de căpitan.

Pentru Tottenham urmează un meci important, împotriva vicecampioanei Manchester United, pe Old Trafford. Paulo Gazzaniga, Alfie Whiteman şi veteranul Michel Vorm sunt rezervele portarului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici