Porţi deschise la Parlament: Circa 7.500 de persoane au vizitat Palatul

Aproximativ 7.500 persoane au vizitat, sâmbătă, Palatul Parlamentului, în cadrul acţiunii "Porţi deschise", Camera Deputaţilor urmând să fie deschisă pentru vizitare şi duminică, 2 Mai, între orele 10.00 - 16.00.

12 afișări
Imaginea articolului Porţi deschise la Parlament: Circa 7.500 de persoane au vizitat Palatul

Porţi deschise la Parlament: Circa 7.500 de persoane au vizitat Palatul (Imagine arhivă: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Camera Deputaţilor a precizat că aproximativ 7.500 de cetăţeni au fost prezenţi la evenimentele găzduite pe parcursul zilei de sâmbătă: un concert de muzică populară, un târg de produse tradiţionale româneşti şi o expoziţie de fotografii realizate în perioada în care se construia Palatul Parlamentului.

În premieră, vizitatorii au putut merge în subsolul aferent sălii "C.A.Rosetti".

Camera Deputaţilor va fi deschisă şi duminică, 2 mai, între orele 10.00 - 16.00, iar accesul se face prin intrarea dinspre Piaţa Constituţiei.

Camera şi-a propus să organizeze cinci acţiuni "Porţile deschise" pe an, evenimentul din 1 mai-2 mai fiind al doilea din anul 2010. La precedenta ediţie, din februarie 2010, s-au înregistrat aproximativ 20.000 de vizitatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici