Povestea tragică a taximetristului mort în accidentul de pe Calea Floreasca

Taximetristul care a murit în accidentul de sâmbătă, de pe Calea Floreasca, era absolvent a fouă facultăţi şi se pregătea de nuntă, au declarat rudele acestuia, după evenimentul rutier.

1957 afișări
Imaginea articolului Povestea tragică a taximetristului mort în accidentul de pe Calea Floreasca

Povestea tragică a taximetristului mort în accidentul de pe Calea Floreasca (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Robert Ştefan Micu avea 32 de ani.

Sora şi unchiul acestuia au declarat, după accidentul în urma căruia Ştefan Micu şi-a pierdut viaţa, că acesta practica taximetria în timpul liber, în rest activând în cadrul unui ONG.

Potrivit rudelor, tânărul absolvise două facultăţi. El se pregătea să se căsătorească în primăvara lui 2012.

Accidentul de pe Calea Floreasca a fost provocat de Andrei Andronie (20 de ani) care, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a lovit puternic taxiul în care tocmai se pregătea să urce o tânără.

Atât taximetristul, cât şi clienta au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Andrei Andronie a fost somat de poliţişti să sufle în etilotest, dar a refuzat. Ulterior, el a fost dus la secţia de poliţie pentru cercetări pentru ucidere din culpă. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria sectorului 1. Hotărârea poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Tânărul venise în Bucureşti pentru scurt timp, el studiind la o universitate din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici