Premiu de 42.000 de lei la jocuri electronice, neonorat de patron: "Câştigul a fost afişat ca urmare a unei erori"

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Ialomiţa a reclamat că a câştigat peste 42.000 de lei la jocuri de noroc, iar reprezentanţii unităţii au refuzat să îi dea banii, poliţiştii întocmind dosar penal pentru înşelăciune în acest caz.

427 afișări
Imaginea articolului Premiu de 42.000 de lei la jocuri electronice, neonorat de patron: "Câştigul a fost  afişat ca urmare a unei erori"

Ialomiţa: Un tânăr a reclamat că a câştigat 42.000 de lei la jocuri de noroc, dar nu a primit banii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, oamenii legii au fost sesizaţi de către tânărul de 24 de ani, care a reclamat că a jucat la aparate de tip "slot-machine" amplasate în incinta unei societăţi comerciale din comuna Griviţa şi a câştigat 42.500 de lei, iar reprezentanţii unităţii nu au vrut să îi dea banii.

"Reprezentanţii societăţii organizatoare de jocuri de noroc au motivat că acest câştig a fost afişat de aparat ca urmare a unei erori apărute la soft-ul de bază. Aparatul de joc tip «slot-machine» a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, urmând să fie expertizat. Tânărul de 24 de ani a reclamat că a câştigat 42.500 lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici