Preotul Crin-Triandafil Theodorescu: „M-am vaccinat fluierând şi o să fac şi boosterul”

  • „M-am vaccinat fluierând şi o să fac şi boosterul”, transmite preotul Crin-Triandafil Theodorescu, custodele peşterii Izvorul Tăuşoarelor, din Bistriţa-Năsăud.
  • „Pentru că primul om care m-a luat în braţe, chiar înaintea Mamei, a fost un medic”, adaugă el.
1673 afișări
Imaginea articolului Preotul Crin-Triandafil Theodorescu: „M-am vaccinat fluierând şi o să fac şi boosterul”

Preotul Crin-Triandafil Theodorescu: M-am vaccinat fluierând şi o să fac şi boosterul

„Da, m-am vaccinat fluierând şi o să fac şi boosterul. Pentru că singura grădină în care dau cu sapa e conştiinţa mea. Pentru că primul om care m-a luat în braţe, chiar înaintea Mamei, a fost un medic. Pentru că băiatul meu, căruia i-am făcut băiţă până la un an, ceva mai citit ca mine şi lucrând în cercetare, mă mângâie pe frunte, într-o inversare zăpăcitoare de roluri, şi-mi spune că e în regulă să mă vaccinez. Pentru că am făcut-o deja, de jumătate de an, şi tot păcătos am rămas, tot leneş, tot cu găurile alea-n aripile botezului; nici mai bun şi nici mai rău. Pentru că nu cred că povestea asta e altceva decât o chestiune medicală, iar eu nu sunt medic. Eu sunt preotul Domnului, cel mai răpciugos dintre ei. Eu sunt dovada cu puls şi colesterol că Dumnezeu e iubire şi că iubirea Lui lucrează ca o dăltiţă-ntr-un bloc de marmură de Kavala. Cioc-cioc...aşa lucrează Dumnezeu”, scrie pe Facebook preotul Crin-Triandafil Theodorescu.

El relatează că au fost persoane care i-au reproşat că s-a vaccinat.

„Când m-am vaccinat, au căzut zece mii de-a dreapta mea, ca-n psaltire. Cum? Mai spui că eşti creştin? Că eşti preot? Vândutule. Iudă. Le-am primit pe toate cu resemnare. Numărul prietenilor de pe Facebook a intrat la apă, nu mult, dar a intrat. Am oftat şi-am plecat mai departe. Pentru că singura grădină în care dau cu sapa e conştiinţa mea. Dau cu sapa să-i placă Domnului când se plimbă pe-acolo, cu mâinile la spate, gândindu-se la o nouă galaxie, la o nouă peşteră sau o nouă specie de nifarguşi. Acolo, în cetatea dreptăţii mele, El e stăpân. De aia dau cu sapa. Să-i placă să peripatetizeze pe cărările inimii mele. Un număr de oameni mi-au spus <sunt dezamăgit, dar continui să te iubesc!> Nu-i nimic că ne dezamăgesc oamenii, nu-i nimic. Să nu ne amăgească dezamăgirea. Că mai deasupra dezamăgirii e iubirea, şi ştiu exact cum funcţionează asta. De câte ori nu mi-am dezamăgit Mama şi ea m-a primit în braţele ei, întreg, ca atunci când m-am născut?”, adaugă preotul.

El cere românilor să nu se certe pe tema vaccinării sau nevaccinării.

„Mă-ncearcă un gând, auziţi, dacă virusul ăsta nu-i nici de la lilieci, nici din laboratoarele chinezeşti, dacă virusul ăsta e examenul iubirii la care tocmai participăm? Că prea ne-am împărţit în vaccinaţi şi nevaccinaţi, şi prea cu poftă ne dăm şuturile dreptăţii-n dinţi, unii altora! Că la ce-i foloseşte omului lumea toată, cu dreptatea lui cu tot, când l-a scos din inima sa pe fratele său nevaccinat/vaccinat, alb/negru, prost/deştept, împărat/soldat, sărac/bogat? Vaccinaţi-vă ca mine, sau nevaccinaţi-vă ca alţii. Un singur lucru vă rog, vă conjur. Nu încetaţi să faceţi din iubire acoperiş deasupra fratelui vostru, că cine a pierdut iubirea l-a pierdut pe Dumnezeu că Dumnezeu este iubire şi abia pe urmă se numără dreptatea şi paturile libere din ATI! Hristos în mijlocul nostru”, încheie Preotul Crin-Triandafil Theodorescu.

Părintele Crin-Triandafil Theodorescu este parohul Bisericii Luşca (Năsăud). A urmat şcolile Federaţiei Române de Speologie şi a devenit membru al Asociaţiei „Salvaspeo”. În anul 2004 a devenit custodele peşterii Izvorul Tăuşoarelor, din Bistriţa-Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici