Prima ninsoare din acest sezon în Pasul Tihuţa

Prima ninsoare din acest sezon în Pasul Tihuţa, pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a înregistrat miercuri dimineaţă, pe carosabil depunându-se un strat de zăpadă de circa un centimetru grosime, iar drumarii au intervenit cu 32 de tone de sare.

298 afișări
Imaginea articolului Prima ninsoare din acest sezon în Pasul Tihuţa

Prima ninsoare din acest sezon în Pasul Tihuţa (Imagine: Livia Cimpoeru/Arhiva Mediafax Foto)

În Pasul Tihuţa a început să ningă miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.00, iar zăpada s-a depus într-un strat de circa un centimetru.

"S-a depus zăpada într-un strat de circa un centimetru fiindcă este frig, sunt minus 2 grade Celsius. Nu cred că se va topi. De îndată ce am văzut că ninge şi că îngheaţă, am aruncat pe drum 32 de tone de sare. Nu au fost probleme, s-a circulat bine, dar deja şoferii trebuie să se pregătească de iarnă", a declarat Vasile Curtean, şeful Districtului Piatra Fântânele din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj.

Pasul Tihuţa se află la aproximativ 1.200 de metri altitudine şi face legătura între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, pe DN 17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici