Primăria unui oraş spaniol convoacă reuniune de urgenţă după ce un român şi-ar fi ucis un compatriot

Primăria din Mocejon, localitate din provincia spaniolă Toledo, a convocat pentru vineri o reuniune de urgenţă, în cadrul căreia se va discuta despre posibile soluţii pentru cazuri precum cel petrecut în urmă cu o zi, când un român ar fi fost ucis de un compatriot într-o reglare de conturi.

140 afișări
Imaginea articolului Primăria unui oraş spaniol convoacă reuniune de urgenţă după ce un român şi-ar fi ucis un compatriot

Primăria unui oraş spaniol convoacă reuniune de urgenţă după ce un român şi-ar fi ucis un compatriot (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai multe publicaţii spaniole au relatat despre un scandal izbucnit, joi noapte, în apropierea unui bar din localitatea Mocejon între doi români.

Potrivit informaţiilor, unul dintre românii implicaţi - N.M.G., în vârstă de 21 de ani - ar fi lovit un compatriot cu o bâtă de baseball, în ceea ce pare a fi o reglare de conturi generată de probleme cu droguri.

Victima - O.M.D., în vârstă de 32 de ani - a fost transportată iniţial de urgenţă la spital, unde a decedat câteva ore mai târziu, presupusul atacator fiind arestat vineri dimineaţă.

Surse citate de agenţia de presă Efe şi preluate de presa spaniolă spun că cei doi erau colegi de apartament, iar presupusul agresor fusese denunţat în urmă cu câteva zile pentru furt, dar şi pentru că ar fi condus cu mare viteză un autoturism în incinta unui parc.

Agenţia Efe mai scrie şi că locuitori din Mocejon s-au declarat îngrijoraţi de problemele pe care le provoacă în acest oraş un grup de tineri români. Un consilier local, Asell Sanchez, a ţinut însă să precizeze că este vorba despre probleme izolate, limitate la un grup restrâns de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici