Primul deces din cauza gripei la Galaţi. O femeie a murit la spital

O femeie de 82 de ani a murit din cauza gripei la Spitalul de Urgenţe din Galaţi. Este primul deces din acest sezon înregistrat la Galaţi, care a fost cauzat de virusul gripal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

199 afișări
Imaginea articolului Primul deces din cauza gripei la Galaţi. O femeie a murit la spital

Primul deces din cauza gripei la Galaţi. O femeie a murit la spital

Gripa a făcut prima victimă din acest sezon rece, la Galaţi.

O femeie de 82 ani a murit din cauza gripei, informează autorităţile medicale.

Femeia a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf.Apostol Andrei şi a murit în prima săptămână a lunii februarie.

Confirmarea prezenţei virusului a venit de la specialiştii de la Bucureşti.

Reprezentanţii spitalului gălăţean au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia nu era vaccinată împotriva gripei şi avea probleme cardiace.

Alte cinci cazuri de gripă sunt confirmate în judeţul Galaţi, în sezonul rece. Pacienţii primesc tratament la domiciliu şi sunt în afara pericolului, precizează autorităţile medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici