Produse expirate, în cadourile oferite copiilor, de 1 iunie, de o primărie din Prahova

Mai mulţi părinţi au reclamat la Primăria din Urlaţi, judeţul Prahova, că în pachetele primite de copii, de 1 Iunie, din partea instituţiei, au fost şi biscuiţi care aveau termenul de valabilitate expirat de două săptămâni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

880 afișări
Imaginea articolului Produse expirate, în cadourile oferite copiilor, de 1 iunie, de o primărie din Prahova

Produse expirate, în cadourile oferite copiilor, de 1 iunie, de o primărie din Prahova

Primarul din Urlaţi, Marian Machiţescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Primăria a oferit copiilor din localitate, de 1 iunie, pachete în care se aflau câte nouă produse. Părinţii au reclamat acolo au găsit biscuiţi care aveau termenul expirat de două săptămâni.

“Am primit peste 20 de sesizări că pachetele de biscuiţi au termenul expirat de două săptămâni. Au fost câte nouă produse oferite. Ele au fost luate cu bani din sponsorizări”, a declarat Machiţescu.

Primarul spune că în total au fost cumpărate aproximativ 8.000 de produse, iar angajaţii Primăriei au verificat termenele de expirare prin sondaj. La aceste verificări nu au observat că biscuiţii au termenul de valabilitate expirat.

“Luni o să facem sesizare către OPC, să se ia masuri. Noi am cumpărat produsele de la un engros din Ploieşti. Au fost aceste probleme într-un lot de biscuiţi. Au fost 8.000 de produse, vă daţi seama că angajaţii Primăriei n-aveau cum să verifice acest număr. S-au făcut prin sondaj”, a precizat primarul din Urlaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici