PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Joi, în vestul, nord-vestul şi centrul ţării cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii, în special în cursul nopţii, mai ales sub formă de ninsoare în Maramureş, la munte, local în Transilvania şi mixte pe arii restrânse în Banat şi Crişana.

871 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei în est unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în a doua parte a intervalului, cu precădere în Carpaţii Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa între -8 şi 1 grad. Mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă local în vestul, sudul şi sud-estul ţării şi izolat în rest.

În Bucureşti, cerul va fi variabil şi mai ales noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -3...-2 grade.

Vineri, cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii, sub formă de ninsoare în Maramureş, la munte, predominant sub formă de ninsoare în Transilvania, mixte în Crişana, Banat, local în Moldova şi izolat în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grad. Dimineaţa va fi ceaţă local în sudul şi sud-estul ţării şi izolat în rest.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici