Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

Vremea va deveni călduroasă luni în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 27 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza izolat în nordul ţării şi la munte, iar pe timpul nopţii local în regiunile vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

1299 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

Marţi, în regiunile din jumătatea de nord-vest a ţării vremea se va răci şi va fi în general instabilă, cu înnorări accentuate şi pe arii extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului vremea se va menţine călduroasă, iar fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în cursul nopţii. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20...21 de grade în Dealurile de Vest şi 34...35 de grade în Câmpia Română, iar cele minime între 11 şi 21 de grade.

În Capitală, vremea va fi luni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici