PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

Vremea va fi rece, geroasă dimineaţa şi noaptea îndeosebi în Moldova şi în Transilvania. Cerul va avea înnorări în regiunile estice şi sud-estice, precum şi la munte, unde în prima parte a zilei, pe arii restrânse, va ninge slab, iar vântul va mai prezenta intensificări, viscolind sau spulberând trecător ninsoarea, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1315 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Capitală (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Marţi în ţară cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în vestul extrem al ţării, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în nord-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între -22 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -6 grade în Banat. Noaptea, în zonele joase, izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură. 

În Bucureşti vremea va fi rece, geroasă noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -4...-2 grade, iar cea minimă de -11...-9 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă cu chiciură.

Temperaturile maxime se vor încadra între -11 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi de la -23 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la -6...-4 grade în regiunile vestice. Local în zonele joase se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.    

Miercuri în ţară vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor, geroasă dimineaţa şi noaptea îndeosebi în centru şi est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în regiunile vestice şi nord-vestice, unde vor fi condiţii de ninsori slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi de la -23 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la -6 -4 grade în regiunile vestice. Local în zonele joase se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură. 

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici