PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

Miercuri, vremea va fi în general închisă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova, unde local va fi ceaţă, izolat persistentă şi, pe arii restrânse, asociată cu burniţă sau ploi slabe, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1055 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va forma ceaţă, posibil persistentă în Transilvania. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade, iar cele minime se vor situa între -9 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine în general închisă. Dimineaţa, dar mai ales noaptea se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

JOI

În Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia vremea va fi în continuare în general închisă, local se va semnala ceaţă, izolat  persistentă şi, trecător, asociată cu burniţă şi ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase pe arii restrânse se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime de la -9 grade în estul Transilvaniei până la 6 grade pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici