PROGNOZA METEO: Ploi, ninsori şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în week-end

Sâmbătă, valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte a ţării. În regiunile din jumătatea de sud-est înnorările vor persista mai ales pe timpul zilei şi vor cădea precipitaţii pe arii relativ extinse, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1724 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ploi, ninsori şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în week-end

PROGNOZA METEO: Ploi, ninsori şi temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în week-end

La munte, în sud-estul Transilvaniei şi în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, în Muntenia şi Oltenia vor fi ploi, lapoviţă şi doar trecător ninsoare, iar în Dobrogea vor predomina ploile. În cursul nopţii precipitaţiile, cu precădere ninsori, se vor semnala doar pe arii restrânse în extremitatea de răsărit, iar spre dimineaţă şi în cea de vest. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special ziua la munte, unde rafalele vor depăşi 70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, local în Moldova, unde trecător vor fi ninsori viscolite, precum şi în Dobrogea şi Bărăgan.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 1 grad.

La Bucureşti, vremea va continua să se răcească uşor. Cerul va fi noros şi, mai ales ziua, temporar vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Vântul va mai prezenta unele intensificări la începutul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1...0 grade.

Duminică, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii ianuarie. În vestul şi nord-vestul ţării, iar la începutul zilei în estul extrem vor fi înnorări şi precipitaţii locale, mai ales sub formă de ninsoare. În celelalte zone cerul va fi temporar noros, va ninge slab pe arii restrânse la munte şi în Transilvania, în special seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi în sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -9 şi 1 grad.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici