PROGNOZA METEO: Ploi şi ninsori. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Joi, vremea va fi în general închisă. În sud şi sud-vest vor fi precipitaţii pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie, în zona de munte mai ales ninsori, iar în restul teritoriului doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau fulguieli. Vântul va avea intensificări, mai ales în cursul zilei, la munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, iar în primele ore şi în sudul Banatului.

6887 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ploi şi ninsori. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Ploi şi ninsori. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade. În zonele joase se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, cerul va fi noros şi temporar va ploua slab, cu precădere în orele dimineţii şi ale amiezii. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

Vineri, vremea se va menţine în general închisă. Local şi temporar se va produce ceaţă şi vor fi precipitaţii slabe, fulguieli sau burniţă, mai ales în sudul şi în estul ţării. Pe arii restrânse la munte va ninge slab. Vântul va fi slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în cursul zilei şi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jur de -8 grade.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici