Prognoză specială Bucureşti: Strat de zăpadă de până la 12 centimetri

Meteorologii au actualizat, miercuri, prognoza specială pentru Bucureşti, valabilă până joi dimineaţă. Se anunţă strat de zăpadă de până la 12 centimetri şi minus 2-3 grade.

1765 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială Bucureşti: Strat de zăpadă de până la 12 centimetri

Prognoză specială Bucureşti: Strat de zăpadă de până la 12 centimetri

În intervalul miercuri ora 10.00 - joi ora 10.00, vremea se va menţine predominant închisă.

La ora 10.00 grosimea stratului de zăpadă era neuniformă şi măsura între 5 şi 10 centimetri, iar până spre după-amiază, temporar, vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se vor mai depune 1...3 cm.

Astfel, la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă de 6...12 centimetri.

Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de minus 3- minus 2 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici