Programul "Litoral pentru toţi" a început. Cât costă acum un sejur la mare

Turiştii care merg la mare începând de joi se vor bucura de preţuri mai mici la cazare odată cu începerea ediţiei de toamnă a programului "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi", ei având de ales, în perioada 1 septembrie - 15 octombrie, între hoteluri de la o stea la cinci stele.

1046 afișări
Imaginea articolului Programul "Litoral pentru toţi" a început. Cât costă acum un sejur la mare

Programul "Litoral pentru toţi" a început. Cât costă acum un sejur la mare (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, oferta programului este variată, cuprinzând hoteluri de la una şi cinci stele, cu tarife cuprinse între 179 şi 549 de lei pe sejur.

Astfel, pentru şase nopţi de cazare, preţul va fi:

Până în prezent în program sunt înscrise aproximativ 60 de hoteluri, echivalentul a 5.000 de locuri de cazare pe întreg litoralul românesc.

Turiştii care cumpără aceste pachete beneficiază de un voucher de atracţii, care le va permite intrarea gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanţa: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară.

Programul este susţinut şi promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism - ANAT şi patronatele hoteliere de pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici