Protest anunţat de AUR în Capitală, în care se solidarizează cu revendicările minerilor grevişti

30 de parlamentari AUR vor protesta marţi în faţa Ministerului Energiei, pentru a cere rezolvarea unor probleme din domeniu, cum ar fi fi deblocarea cărbunelui din Portul Constanţa pentru repornirea Termocentralei Mintia şi plata drepturilor restante pentru minerii închişi în Mina Crucea-Suceava.

505 afișări
Imaginea articolului Protest anunţat de AUR în Capitală, în care se solidarizează cu revendicările minerilor grevişti

Protest anunţat de AUR în Capitală, în care se solidarizează cu revendicările minerilor grevişti

30 de parlamentari AUR vor protesta marţi, la ora 09:00, în faţa Ministerului Energiei, pentru a cere ministrului Virgil Popescu să intervină urgent în rezolvarea problemelor arzătoare din domeniu, cum ar fi deblocarea cărbunelui din Portul Constanţa pentru repornirea Termocentralei Mintia şi plata drepturilor restante pentru minerii închişi în Mina Crucea (Suceava), anunţă Alianţa pentru Unirea Românilor.

„În timp ce guvernanţii se lăfăie în fotoliile lor călduţe şi pregătesc vânzarea pe nimic a termocentralelor pe cărbune, respectiv închiderea minelor, România importă energie la preţ ridicat, oamenii nu mai au încălzire de la Mintia, iar minerii de la minele de cărbune şi de uraniu nu îşi primesc drepturile salariale decât după proteste extreme”, transmite AUR.

Liderul AUR Eugen Simoin i-a vizitat sâmbătă seara pe minerii de la exploatarea de uraniu de la Crucea, aflaţi în grevă de miercuri, 17 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici