RADET opreşte căldura în Bucureşti

RADET a anunţat, vineri, închiderea sistemului de încălzire, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

882 afișări
Imaginea articolului RADET opreşte căldura în Bucureşti

RADET opreşte căldura în Bucureşti

"Începând cu data de 28 aprilie 2017 vom iniţia procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti. Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că «oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 06.00»", se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

Potrivit RADET, de la această măsură fac excepţie obiectivele speciale, precum spitalele, creşele, şcolile, grădiniţele, serele, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

În 18 aprilie, RADET a decis repornirea sistemului de alimentare cu agent termic pentru încălzire având în vedere numeroasele cereri primite de la cetăţeni precum şi prognoza meteo care indica temperaturi medii sub 10 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici