Radu Mazăre preferă turiştii de weekend, care vin cu amanta la mare şi cheltuiesc mulţi bani

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat vineri într-o conferinţă că preferă turiştii de weekend la Mamaia, care vin cu amanta şi prietenii, merg în restaurante şi cheltuiesc mult.

1221 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre preferă turiştii de weekend, care vin cu amanta la mare şi cheltuiesc mulţi bani

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Turismul în Mamaia este în proporţie de 60% turism săptămânal şi 40% turism de weekend. Sunt unii care spun că dom' le, ce să facem, este turism de weekend. N-ar trebui să-l facem săptămânal? Nu", a spus Mazăre.

El a explicat că dacă staţiunea ar fi plină de luni până luni cu turişti care stau o săptămână, toţi turiştii de weekend nu ar mai veni şi s-ar duce în altă parte.

Mazăre apreciază că la Mamaia merg vara în fiecare weekend aproximativ la 10-12.000 de turişti.

"Mie personal, ca primar şi ca administrator al staţiunii îmi convine să îmi vină patru weekenduri, câte două zile în timpul săptămânii, nişte oameni care cheltuiesc, vin cu amanta, cu prietenii, lasă bani, merg în restaurante. Mie îmi convine lucrul ăsta", a adăugat primarul Constanţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici