Raed Arafat: Medicii rezidenţi îşi întrerup practica şi sprijină medicii de urgenţă

Secretarul de stat Raed Arafat, a anunţat că medicii rezindenţi îşi întrerup, începând de miercuri, stagiile de practică şi vor sprijini medicii din spitale şi din unităţile de primiri urgenţe.

1457 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat: Medicii rezidenţi îşi întrerup practica şi sprijină medicii de urgenţă

Raed Arafat: Medicii rezidenţi îşi întrerup practica şi sprijină medicii de urgenţă

“Rezidenţii la specialităţile de medicină general, anestezie, terapie intensivă, boli infecţioase vor întrerupe stagiile de practică în toate celelalte secţii în care sunt distribuiţi şi se vor prezenta până la ora 12.00 la centrele de îndrumare pentru includerea în turele şi gărzile din secţiile a căror specialitate o urmează”

Cei care sunt rezidenţi la medicină internă şi de familie vor întrerupe, de asemenea, stagiile de practică şi merg către DSP sau către Unităţile de Primiri Urgenţe.

De asemenea, Raed Arafat a declarat că au fost instalate 162 de corturi speciale pentru triajul medical al pacienţilor la spitale, dar şi pentru fludizarea traficului la centrele de trecere a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medici,
arafat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici