VIDEO Raluca Turcan prezintă conducerea militară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

  • Vicepremierul Raluca Turcan a prezentat conducerea militară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instalată în funcţie de vineri
  • Turcan: „Ne aşteptăm ca indicele să scadă în continuare pentru a nu fi nevoiţi să prelungim sau să extindem măsurile”.
1624 afișări
Imaginea articolului VIDEO Raluca Turcan prezintă conducerea militară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

„Măsurile luate produc un disconfort oamenilor. Vreau ca semenii noştri să simtă constant că suntem lângă ei: şi cu efort maxim, total, şi cu măsuri care produc rezultate. Vreau să vadă că nu doar unii fac sacrificii. Ci că solidaritatea e maximă. Ca atare, la nivel instituţional, am stabilit încă de vinerea trecută, împreună cu dl. ministru general Ciucă, să aducem conducere militară şi la DSP şi la Spitalul Judeţean dacă urma să primim demisia managerului”, a spus Raluca Turcan.

La DSP Sibiu a fost numit colonelul dr. Daniel Chelcea, directorul medical al Spitalului Miliar Sibiu. La Spitalul Judeţean, în urma demisiei managerului, MS şi MApN au propus Consiliului Judeţean Sibiu o echipă de conducere „care a avut rezultate foarte bune în unităţile sanitare unde a mai fost detaşată pentru gestionarea situaţiei: lt.col. Vlase Constantin Marinel ca manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Dl. lt.col. este medic primar, directorul medical al Spitalului Militar din Galaţi şi a participat la două misiuni în Afganistan. Doamna dr. Andoni Bianca Ramona, specialist epidemiolog la Spitalul Militar de Urgenţă din Focşani. Lt.col. Ciopei Ioan -Cătălin, şeful biroului de planificare logistică al Spitalului Militar din Sibiu, specialist în achiziţii”.

Vicepremierul a precizat că rata de incidenţă cumulată la nivelul judeţului Sibiu a fost de 9,06, iar vineri a ajuns la 8,90 la mia de locuitori.

„Ne aşteptăm ca indicele să scadă în continuare pentru a nu fi nevoiţi să prelungim sau să extindem măsurile, a afirmat Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici