Armata preia conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Cine este colonelul Constantin Vlase

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de colonelul Constantin Vlase, medic infecţionist.

2294 afișări
Imaginea articolului Armata preia conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Cine este colonelul Constantin Vlase

Armata preia conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Reprezentanţii MapN au declarat pentru MEDIAFAX că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de colonel Constantin Vlase.

Acesta va prelua funcţia de director interimar chiar vineri.

Colonelul este director medical la Spitalul Militar de Urgenţă din Galaţi, iar în primăvară a fost managerul interimar al Spitalului Judeţean Deva, când situaţia de acolo a fost scăpată de sub control, scrie Monitorul Apărării şi Securităţii.

Fostul director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat miercuri, după aproape o săptămână de la solicitarea vicepremierului Raluca Turcan şi a acuzat presiuni şi jocuri politice, considerând că sistemul sanitar din Sibiu nu a avut de suferit de când ea este manager.

Liliana Coldea a preluat mandatul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă în 11 mai, după un concurs contestat, la care a fost singurul concurent.

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii a fost la Sibiu şi a făcut verificări pentru a stabili cum s-au desfăşurat activităţile în timpul pandemiei de COVID-19 la cea mai mare unitate medicală din judeţ.

Judeţul Sibiu are cea mai mare rată de infectare cu coronavirus din ţară, de peste 9.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici