Rapperul PnB Rock a fost împuşcat mortal într-un restaurant din Los Angeles

  • Rapperul PnB Rock a fost împuşcat mortal într-un restaurant din Los Angeles.
  • Înainte de atac, iubita lui a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care arăta unde se aflau.
2169 afișări
Imaginea articolului Rapperul PnB Rock a fost împuşcat mortal într-un restaurant din Los Angeles

Rapperul PnB Rock a fost împuşcat mortal de un bărbat necunoscut luni după-amiază într-un restaurant din Los Angeles, unde se afla împreună cu partenera sa.

Artistul mânca la un fast-food când un bărbat înarmat s-a apropiat de el, i-a cerut să îi dea bijuteriile şi, pus în faţa refuzului, a tras "mai multe gloanţe", potrivit ofiţerului Kelly Muniz de la poliţia din Los Angeles.

„Verificăm înregistrările de pe camera de supraveghere pentru a determina exact ce cuvinte au fost schimbate înainte de eveniment şi pentru a-l identifica pe trăgător”, a explicat Muniz.

Ucigaşul, care nu a fost încă arestat, a ieşit pe uşa laterală într-o parcare din apropierea restaurantului fast-food şi a fugit cu o maşină.

Potrivit Los Angeles Times, poliţia verifică, de asemenea, camerele de luat vederi ale firmelor din apropierea restaurantului.

PnB Rock a fost transportat de urgenţă la un spital din apropiere, unde şi-a pierdut viaţa 45 de minute mai târziu.

Înainte de împuşcături, iubita lui Rakim Allen, numele real al rapperului, postase pe reţelele de socializare o fotografie în care se vedea unde se aflau cei doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici