Războiul din Orientul Mijlociu, amânat de nevoia schimbului de prizonieri. Armistiţiul Israel-Hamas ar putea fi prelungit

Armistiţiul de patru zile stabilit de Israel şi Hamas ar putea fi prelungit, anunţă o sursă implicată în negocieri, Diaa Rashwan, şeful Serviciului de Informaţii de Stat al Egiptului, citat de Sky News.

135 afișări
Imaginea articolului Războiul din Orientul Mijlociu, amânat de nevoia schimbului de prizonieri. Armistiţiul Israel-Hamas ar putea fi prelungit

Războiul din Orientul Mijlociu, amânat de nevoia schimbului de prizonieri. Armistiţiul Israel-Hamas ar putea fi prelungit

Sunt „semnale pozitive” din partea „tuturor părţilor” pentru prelungirea armistiţiului din Gaza, susţine egipteanul. El afirmă că a primit semnale pozitive de la toate părţile în legătură cu o posibilă prelungire a armistiţiului cu una sau două zile.

Diplomaţii poartă discuţii extinse, a adăugat Diaa Rashwan. O prelungire ar putea duce la „eliberarea mai multor deţinuţi din Gaza şi a prizonierilor palestinieni din închisorile israeliene", a precizat Rashwan.

Hamas va elibera sâmbătă 13 ostatici israelieni, afirmă Forţele de Apărare israeliene.

Israelul va elibera în schimb 39 de prizonieri palestinieni. La fel s-a întâmplat vineri. Conform acordului, Hamas va elibera un ostatic israelian pentru fiecare trei prizonieri eliberaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici