Răzbunarea şocantă a unui tânăr pe trei persoane cu care a avut un conflict. Victimele au ajuns la spital

Trei tineri au fost transportaţi, marţi seara, la spital pentru investigaţii medicale, după ce un şofer i-a lovit cu maşina, în localitatea Răzvad, judeţul Dâmboviţa, în urma unui conflict, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3629 afișări
Imaginea articolului Răzbunarea şocantă a unui tânăr pe trei persoane cu care a avut un conflict. Victimele au ajuns la spital

Răzbunarea şocantă a unui tânăr pe trei persoane cu care a avut un conflict. Victimele au ajuns la spital

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în localitatea Răzvad, un şofer în vârstă de 20 de ani a lovit cu maşina trei tineri, cu care a avut anterior un conflict.

Toţi cei trei tineri au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Sursele citate au precizat că poliţiştii au început cercetări în acest caz, deocamdată nefiind cunoscut motivul scandalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici