Razie pe şosele. Peste 700 de permise de conducere au fost reţinute, dintre care 23 pentru consum de droguri

Poliţiştii au reţinut sâmbătă peste 700 de permise de conducere, dintre care 108 pentru consum de alcool şi 23 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise, anunţă MAI.

1147 afișări
Imaginea articolului Razie pe şosele. Peste 700 de permise de conducere au fost reţinute, dintre care 23 pentru consum de droguri

Razie pe şosele. Peste 700 de permise de conducere au fost reţinute, dintre care 23 pentru consum de droguri

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 3.183 de situaţii de ordine publică, în timp ce pompierii au acţionat pentru gestionarea a 1.499 situaţii de risc pentru cetăţeni. Cele mai multe intervenţii, respectiv 1.206, au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. De asemenea, pompierii au acţionat pentru stingerea a 58 de incendii şi au efectuat 2 misiuni pentru descarcerare, transmite MAI.

Pompierii militari au salvat, în urma intervenţiilor în situaţii de risc, şapte persoane. Totodată, personalul Inspectoratului General de Aviaţie a executat 31 de misiuni aero-medicale, fiind salvate 29 de persoane aflate în situaţii de urgenţă.

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 930 de posibile infracţiuni, aproximativ 28% dintre acestea fiind din oficiu. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de sâmbătă, s-au dispus măsuri preventive pentru 29 de persoane.

Poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant 226 de autori de infracţiuni şi au depistat 27 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Ca urmare a încălcării legislaţiei rutiere, au fost retrase 310 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 722 permise de conducere, dintre care 108 pentru consum de alcool şi 23 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat 10.144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3,8 milioane de lei, iar pompierii, în urma celor 37 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, au aplicat 121 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.500 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
permise,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici