Record absolut de viteză pe o şosea din România cu limită de viteză în localitate

Un şofer din Craiova a fost prins conducând pe un drum naţional din Dolj cu 208 kilometri la oră.

6727 afișări
Imaginea articolului Record absolut de viteză pe o şosea din România cu limită de viteză în localitate

Şofer din Craiova, prins conducând cu 208 kilometri la oră

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 30 de ani din Craiova a fost prins, duminică, de poliţişti, conducând un autoturism pe DN 6, în zona localităţii Işalniţa, cu viteza de 208 km/h.

Craioveanul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

Duminică, poliţiştii din Dolj au avut mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente şi au dat peste 80 de sancţiuni în valoare de 24.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Taguri:
şofer,
viteză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici