RECORD nou de temperaturi scăzute: Minus 26 de grade la staţia meteo de la Întorsursa Buzăului, noaptea trecută

Cea mai scăzută temperatură din acest sezon în Covasna a fost înregistrată în noaptea de marţi spre miercuri, când la Întorsursa Buzăului erau minus 26,1 grade.

793 afișări
Imaginea articolului RECORD nou de temperaturi scăzute: Minus 26 de grade la staţia meteo de la Întorsursa Buzăului, noaptea trecută

RECORD nou de vreme temperaturi scăzute: Minus 26 de grade la staţia meteo de la Întorsursa Buzăului, noaptea trecută

Mercursul termometrelor a scăzut, în noaptea de marţi spre miercuri, până la minus 26,1 grade Celsius, la staţia meteo de la Întorsursa Buzăului.

Este cea mai scăzută temperatură din acest sezon şi a fost înregistrată în jurul orei 23.30.

Temperaturile se menţin scăzute şi meteorologii spun că în următoarea perioadă sunt aşteptate ninsori.

De altfel, la Întorsura Buzăului, tenmperaturile se menţin negative şi în timpul zilei, potrivit meteorologilor, maximele fiind sub -7 grade Celsius.

Întorsura Buzăului este un pol al frigului în România. În decembrie 1998 aici au fost înregistrate minus 34,5 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată la Întorsura Buzăului a fost de minus 35,8 grade Celsius, în februarie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici