REPORTAJ: Un cuplu proaspăt căsătorit din Arad a mers la vot direct de la nuntă - GALERIE FOTO

Un cuplu proaspăt căsătorit din Arad a mers, duminică, la vot direct de la nuntă, însă doar mirele a putut vota, deoarece mireasa trebuie să meargă în localitatea unde îşi are adresa din buletin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

821 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Un cuplu proaspăt căsătorit din Arad a mers la vot direct de la nuntă - GALERIE FOTO

REPORTAJ: Un cuplu proaspăt căsătorit din Arad a mers la vot direct de la nuntă (Imagine: Captura Video)

Tinerii însurăţei s-au prezentat la vot la o secţie din cartierul Alfla din municipiul Arad, iar când au intrat în secţia de votare au atras toate privirile pentru că tânărul era în costumul de mire, iar tânăra era îmbrăcată cu rochia de mireasă.

Când au intrat în secţia de votare, oamenii le-au transmis "Doamne ajută" şi "Casă de piatră"".

"Astăzi am ocazia să marchez un dublu eveniment din viaţa mea, alături de soţia mea am păşit pe un nou drum, iar votul meu a fost unul pentru normalitate, pentru un Arad aşa cum ni-l dorim cu toţii", a declarat mirele.

Mireasa nu a putut vota în municipiul Arad pentru că trebuie să meargă în localitatea în care are adresa din buletin.

Un număr de 391.491 cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la alegerile locale din judeţul Arad, dintre care cei mai mulţi - 151.436 - sunt în municipiul Arad, iar cei mai puţini - 258 - sunt în comuna Şiştarovăţ.

În cursa pentru funcţia de primar al municipiului Arad sunt zece candidaţi, printre care trei independenţi şi şapte din partea unor partide.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici