REPORTAJ: Votul unui tânăr din Argeş care duminică împlineşte 18 ani, pentru apă potabilă în întreaga comună - GALERIE FOTO

Un tânăr din Argeş care a devenit major duminică şi a votat pentru prima dată, Marius Vergea, spune că s-a prezentat la urne pentru a avea posibilitatea să se angajeze cât mai aproape de casă, după absolvirea liceului, dar şi pentru apă potabilă în toată comuna şi drumuri asfaltate.

2371 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Votul unui tânăr din Argeş care duminică împlineşte 18 ani, pentru apă potabilă în întreaga comună  - GALERIE FOTO

REPORTAJ: Votul unui tânăr din Argeş care duminică împlineşte 18 ani, pentru apă potabilă în întreaga comună - GALERIE FOTO

Marius Vergea s-a numărat printre cei care au mers pentru prima dată la votare. El a împlinit 18 ani chiar în ziua alegerilor.

S-a documentat temeinic despre alegeri, conştient că votul îi poate schimba viitorul. Şi-a pregătit cartea de identitate încă de seară.

Duminică dimineaţa s-a trezit cu grijă, s-a aranjat ca pentru o zi de sărbătoare şi a plecat spre secţia de votare. A luat cu el şi o cutie cu bomboane, pentru a îndulci comisia de votare a secţiei din comuna Oarja, acolo unde tânărul este arondat.

"Am aşteptat ziua asta. M-am bucurat că pot vota şi eu, pentru prima dată. Sper ca alegerea mea să schimbe în bine ceva în localitate. Aş vrea ca, după terminarea liceului, să mă pot angaja, dacă se poate, cât mai aproape de casă. De asemenea, sper ca primarul care va fi să reuşească sa introducă apă potabilă în toată comuna şi să aloce fonduri pentru asfaltarea tuturor drumurilor", a declarat Marius Vergea.

Bunicul lui Marius, Costică Badea, mândru că cel mai mare dintre nepoţii săi a devenit major, l-a însoţit pe băiat la secţia de votare.

"Votul fiecăruia dintre noi este important. Am trăit să-mi văd nepotul mare, responsabil pentru deciziile lui. Mă bucur că tocmai azi a împlinit 18 ani. Petrecerea de majorat a trebuit însă să o amânăm pentru 11 iunie. Fiind ziua alegerilor, sunt interzise astfel de evenimente în localitate", a declarat bunicul lui Marius.

"Ne aşteptam să fie persoane care împlinesc 18 ani, era pe lista permanentă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florentina Dumitrescu, preşedintele secţiei de votare 412 din Oarja.

Marius Vergea este elev la Liceul "Costin Neniţescu" din Piteşti, în clasa a XI-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici