Restricţii de circulaţie pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se va desfăşura cu restricţii timp de patru sâmbete, în 24 şi 31 iulie, respectiv 7 şi 14 august, în intervalul orar 06.00-12.00, în zonă urmând să fie făcute lucrări de consolidare a versanţilor.

760 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu

Restricţii de circulaţie pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu (Imagine: Alina State/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, lucrările se vor realiza între kilometrul 198+400 de metri şi kilometrul 198+700 de metri, circulaţia rutieră urmând să fie închisă temporar, în reprize de cinci - cincisprezece minute.

Măsura de consolidare a fost luată din cauza pericolului căderii unor stânci de dimensiuni mari în timpul curăţării si consolidării versanţilor.

"Se vor realiza lucrări de construcţie care constau în consolidarea versanţilor, în zilele de sâmbătă, respectiv 24 iulie, 31 iulie, 7 august şi 14 august, în intervalul orar 06.00-12.00, pe DN 7 (E 81), circulaţia rutieră urmând să fie închisă temporar în reprize de timp de circa cinci -cincisprezece minute. Pentru perioadele de timp în care nu se aplică restricţia, se va circula pe un singur sens, alternativ, folosindu-se semnalizarea cu piloţi de circulaţie", se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici