Restricţii în Bucureşti cu ocazia unui eveniment cultural, duminică

Restricţii de circulaţie vor fi impuse, duminică, pe Bulevardul Unirii, pe ambele sensuri de circulaţie, şi pe cele două bretele adiacente Pieţei Constituţiei, cu ocazia unui eveniment cultural-artistic.

292 afișări
Imaginea articolului Restricţii în Bucureşti cu ocazia unui eveniment cultural, duminică

Duminică între orele 8.00 - 15.00, Asociaţia Arlechino Moldova, în parteneriat cu ARCUB, va organiza un eveniment cultural-artistic dedicat proiectului “Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Iarnă Cetatea lui Bucur” pe Bd. Unirii.

În acest context, se va restricţiona circulaţia autovehiculelor, în intervalul orar 08.00 - 15.00, după cum urmează:

- Pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, pe ambele sensuri de circulaţie, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenţei spre Bd. Regina Maria, precum şi pe cele două bretele adiacente Pieţei Constituţiei, aferente Ministerului Public şi Ministerul de Finanţe.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe https://bpr.politiaromana.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici