Reţea de proxenetism din care făceau parte români, destructurată la Cannes - presă

Poliţia judiciară de la Nisa a destructurat o reţea de prostituţie care acţiona de aproape un an la Cannes, şapte persoane, în principal români, fiind plasaţi în arest preventiv pentru "proxenetism în bandă organizată", relatează ziarul Nice Matin în ediţia electronică de joi.

500 afișări
Imaginea articolului Reţea de proxenetism din care făceau parte români, destructurată la Cannes - presă

Reţea de proxenetism din care făceau parte români, destructurată la Cannes - presă (Imagine: Shutterstock)

Potrivit publicaţiei, o femeie şi şapte bărbaţi au fost plasaţi în arest preventiv în cadrul unei anchete judiciare coordonate de către un judecător de la Grasse.

Supravegheaţi de mai multe săptămâni de către Brigada de luptă împotriva banditismului (Brigade de répression du banditisme, BRB), suspecţii au fost arestaţi în diverse locuri în celebrul oraş.

Ei aduceau fete din România, care se prostituau în partea de est a oraşului, potrivit publicaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici