Revendicările protestatarilor vor fi primite, la Cotroceni, de Gabriel Pişcociu

Revendicările protestatarilor vor fi primite, vineri, la Cotroceni, de către consilierul de stat Gabriel Pişcociu.

23 afișări
Imaginea articolului Revendicările protestatarilor vor fi primite, la Cotroceni, de Gabriel Pişcociu

Revendicările protestatarilor vor fi primite, la Cotroceni, de Gabriel Pişcociu (Imagine: Bogdan Danescu/Arhiva Mediafax Foto)

Conform reprezentanţilor Preşedinţiei, revendicările celor câteva mii de protestatari vor fi primite de către consilierul de stat pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă, Gabriel Pişcociu.

Un miting autorizat al sindicaliştilor poliţişti a avut loc, vineri dimineaţă, în Piaţa Victoriei, la un moment dat manifestanţii hotărând să plece spre Palatul Cotroceni.

Marşul acestora a bulversat traficul în Capitală, ei plecând în jurul orei 12.00 din faţa Guvernului şi ajungând la Cotroceni după aproximativ o oră.

Aproximativ 6-7 mii de protestatari, majoritatea poliţişti, se află în faţa Palatului Cotroceni. Când au ajuns aici, manifestanţii au început să strige "Ieşi afară, javră ordinară!", aruncând cu sticle, caschete şi lumânări. "La puşcărie!", "Jos Băsescu!", "Demisia!" au fost alte lozinci strigate de poliţiştii protestatari şi cei solidari lor.

Maşini ale Serviciului Român de Informaţii şi ale Jandarmeriei se află la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici