REZULTATE BACALAUREAT 2013 DOLJ. Promovabilitate de 47,10%. La trei licee niciun candidat nu a luat examenul

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Dolj este de 47,10 la sută, mai mare cu aproape şase procente faţă de anul trecut, existând trei licee unde niciun candidat nu a reuşit să promoveze examenul, dar şi patru elevi care au obţinut media 10.

3380 afișări

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 au fost afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din judeţul DOLJ. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate rezultatele finale.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2013.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj, 6.811 candidaţi s-au înscris la examenul de bacalaureat de anul acesta, dintre aceştia 19 fiind eliminaţi, iar 601, absenţi.

Promovabilitatea la bacalaureat în Dolj este de 47,10 la sută, fiind înregistrate patru medii de 10. Astfel, media 10 a fost obţinută de trei elevi de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" şi de unul de la Colegiul Naţional "Elena Cuza", ambele din Craiova

La Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova promovabilitatea a fost de 99,13 la sută, la Colegiul "Elena Cuza", tot din Craiova, - 98,18 la sută, iar la Colegiul Naţional "Carol I" din Craiova - 96,19 la sută.

La liceele "Beethoven" din Craiova, pentru elevi cu deficienţe, "Aurelian Ionete" din Malu Mare şi la Liceul Tehnologic din Cârcea niciun absolvent nu a reuşit să promoveze examenul.

Anul trecut, în judeţul Dolj, promovabilitatea la bacalaureat a fost de 41,76 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici