Rezultate la bacalaureat: În judeţul Hunedoara 22 de elevi au promovat în urma contestaţiilor, iar doi au picat examenul

Un număr de 22 de elevi din judeţul Hunedoara au promovat examenul de bacalaureat după contestaţii, iar alţi doi care promovaseră înainte de contestaţii au fost respinşi după recorectare, promovabilitatea crescând de la 38,36 la sută la 38,72 la sută în judeţ.

961 afișări
Imaginea articolului Rezultate la bacalaureat: În judeţul Hunedoara 22 de elevi au promovat în urma contestaţiilor, iar doi au picat examenul

Rezultate la bacalaureat: În judeţul Hunedoara 265 de note au crescut în urma soluţionării contestaţiilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, promovabilitatea a crescut în urma recorectării lucrărilor cu 0,36 la sută.

"Media pe judeţ a crescut în urma contestaţiilor de la 38,36 la sută la 38,72 la sută. Sunt 22 de elevi admişi în urma contestaţiilor, iar doi care promovaseră examenul înainte de contestaţii au fost declaraţi respinşi în urma recorectării lucrărilor", a declarat şeful ISJ Hunedoara, inspectorul general Alexandru Lăutaru.

Un număr de 810 note au fost modificate în urma soluţionării contestaţiilor la examenul de bacalaureat în Hunedoara, dar dintre acestea doar 265 au crescut.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lăutaru, în judeţ s-au înregistrat 2.010 contestaţii la examenul de bacalaureat, iar în urma soluţionării acestora 1.200 de note au rămas nemodificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici