RO-Wine revine in inima Transilvaniei

Iubitorii de vin şi profesioniştii HoReCa au ocazia în weekendul 19 - 20 martie să se bucure de o mult-aşteptată reîntâlnire cu producătorii de vin, în cadrul primei ediţii RO-Wine | The International Wine Festival of Romania din acest an, la Chios Social Lounge, Cluj Napoca.

248 afișări
Imaginea articolului RO-Wine revine in inima Transilvaniei

RO-Wine revine in inima Transilvaniei

50 de producatori din Romania şi din întreaga lume, magazine de specialitate si importatori îşi vor prezenta vinurile profesioniştilor şi pasionaţilor la a treia ediţie transilvăneană a festivalului.

O selectie de champagne de la case renumite dar si un brand renumit de vin ars autohton fac parte din selectia licorilor ce vor fi degustate la Chios Social Lounge in acest weekend.

În timpul celor două zile, vizitatorii vor putea participa la evenimente surpriză, lansări de vinuri speciale şi se vor putea întâlni cu invitaţi de top din, lumea vinului.

Dincolo de vin, vizitatorii se vor delecta cu degustări de brânzeturi şi delicatese, produse de patiserie şi brutărie de top, cafea de specialitate şi bere artizanală de la Olovina.

Toate încasările provenite din vânzarea de bilete la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania (19-20 martie, Chios Social Lounge, Cluj) vor fi direcţionate către ajutorarea refugiaţilor din Ucraina.

Ca de obicei profesioniştii HoReCa au posibilitatea de a participa gratuit, în urma înregistrării pe site-ul oficial, romaniawinefestival.com/hctcj.

“RO-Wine Cluj vine ca o gură de aer proaspăt, in aceasta perioadă atat de incerta!

Ne bucura entuziasmul producatorilor de a participa la această ediţie si nerabdarea iubitorilor de vinuri premium, ceea ce fac revenirea la normalitate mai usoara.
Suntem încrezători că şi de această dată vom reuşi să ne atingem obiectivele şi să ridicăm RO-Wine la nivelul la care v-am obişnuit!

Va asteptam sambata si duminica la Chios Social Lounge, la un pahar de vin premium!” – Marinela V. Ardelean si Liviu Popescu, co-organizatori RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici