Rochii elegante superbe, trucul femeilor pentru a face o bună impresie (P)

O rochie poate fi cheia succesului. Atunci când arătam bine atragem oportunităţi. De la machiaj, la coafură, la bijuterii, o ţinută impecabilă este o ecuaţie ce poate deschide multe uşi.

1448 afișări
Imaginea articolului Rochii elegante superbe, trucul femeilor pentru a face o bună impresie (P)

Rochii elegante superbe, trucul femeilor pentru a face o bună impresie (P)

Anul acesta, vechiul devine nou, iar femeile sunt în căutare de rochii elegante superbe cu care să îşi înnoiască garderoba. Stilurile clasice, ce amintesc doar prin estetic de secolul trecut, au revenit, reîmprospătate, cu o nouă abordare: detaliile metalice cu croiuri inovative. Dacă eşti pasionată de eleganţă şi stiluri ce au trecut testul timpului, ai putea să-ţi alegi o rochie potrivită pentru o petrecere, de exemplu - una tip worker, cu guler şi mâneci scurte ce dau un aspect unghiular umerilor, cu croi cloş, cu curea în talie ce îţi va oferi acea talie de viespe pe care multe femei şi-o doresc. Acest tip de rochie este inspirat din stilul anilor 40 din America. Avantajează majoritatea siluetelor şi este o alegere bună atunci când nu eşti sigură.

Pentru cele cu o siluetă mai plină, putem da timpul înapoi până în anii 60, tot în zona Americii, pentru a găsi acele rochii cu imprimeuri jucăuşe, ce amintesc de vremurile când discoteca era în floare. O astfel de rochie îţi va ajuta corpul să strălucească într-un mod confortabil. Femeile ce se bucură de o siluetă perfectă pot apela la stiluri de rochii mulate pe corp, cum ar fi cele din anii 20. Cu multe paiete şi aplicaţii, rochia va sclipi sub orice lumină.

O femeie denotă exuberanţă prin rochia sa

Rochia este la alegerea fiecărei femei - libertatea de exprimare nu se limitează doar la vorbe, ci ea poate include şi stilul vestimentar al fiecăreia. Ocazia de a străluci stă tocmai în acele evenimente râvnite, unde toată lumea întruchipează frumuseţea prin articole vestimentare de bun gust şi stil unic. O rochie de seara eleganta va lăsa impresii de lungă durată, aşa că nu este de subapreciat greutatea deciziei de a alege rochia perfectă. Este, până la urmă, ca o carte de vizită.

Pentru fiecare iubitoare de modă există şi standarde, iar de aceea materialele sunt în egală importanţă la fel ca şi croiului rochiei. Nu numai că acestea vor determina felul în care aceasta se aşează pe corp, ele vor pune în evidenţă şi frumuseţea naturală - un material ales corect din punct de vedere al texturii şi al culorii va accentua tenul celei care o poartă, dar şi bijuteriile pe care şi le-a ales. Fiecare material este o alegere pe care o viitoare deţinătoare de rochie trebuie să-l aibă în vedere, depinzând de gusturi, eveniment şi siluetă. Astfel, va obţine un efect ce va întoarce privirile tuturor şi se va simţi ca o adevărată vedetă de la Hollywood.

Rochia, un clasic nemuritor

Încă din epocile demult trecute, rochiile au fost o metodă prin care femeile şi-au arătat bogăţia dar şi statutul social. În zilele noastre este nu doar atât, ci şi un mod de a-şi exprima personalitatea, iar locul de unde aceasta se inspiră îi va influenţa alegerea finală. Din fericire, ofertele de la orice magazin cu rochii de ocazie sunt destul de versatile, încât fiecare îşi va putea găsi rochia perfectă. Fie că gustul va dicta un stil mai modern, îndrăzneţ sau clasic, există o rochie pentru orice femeie.

O pată de culoare periculos de atractivă

Dintr-o mulţime, o rochie roşie va ieşi în evidenţă. Roşul nu este doar culoarea iubirii; poate fi o culoare energizantă ce poate îndemna invitaţia la dans; iar efectul unei rochii roşii, vălurind într-o piruetă, este unul hipnotic. Este o culoare intensă, ce comunică curajul şi pasiunea celei ce o poartă, ajungând la o omogenizare vizuală ce va fi apreciată de orice privitor, îmbinând designul cu sentimentul.

Fiecare femeie merită să impresioneze prin rochia sa! Eleganţa nu este limitată doar vedetelor - indiferent de aspect, femeia îşi poate doar eleva frumuseţea ei naturală printr-o rochie elegantă, superbă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici