Românii blocaţi în Portul Dover aşteaptă testul negativ pentru a veni acasă

  • Singuri în Dover, românii încă aşteaptă să plece spre casă.
  • Cozile de camioane din portul Dover sunt încă mari.
  • Testul negativ la COVID-19 este obligatoriu pentru a trece.
1454 afișări
Imaginea articolului Românii blocaţi în Portul Dover aşteaptă testul negativ pentru a veni acasă

Românii blocaţi în Portul Dover aşteaptă testul negativ pentru a veni acasă

Crăciun de coşmar pentru românii care încă aşteaptă să treacă din Marea Britanie în Franţa. Au acces doar cei care au rezultat negativ la testul pentru Covid-19. Iar procedura implică timp, nervi şi frustrare.

Printre sutele de persoane care aşteaptă testul negativ ca să poată porni spre casă sunt şi români.

Cătălin Holban, lucrător în construcţii, este însoţit de prietena lui. Cei doi vor să ajungă acasă pentru înmormântarea tatălui fetei, dar, cel mai probabil, nu vor ajunge la timp ca să-şi ia rămas bun.

Facem în jur de 40 de ore până în România şi ar trebui să mai şi dorm, pentru că nu m-am putut odihni, a trebuit să stăm la coadă. Nu am putut merge nici măcar la toaletă”, a spus acesta.

Alţii vor să ajungă acasă pentru a petrece Crăciunul cu cei dragi.

Testele pentru coronavirus sunt obligatorii şi gratuite şi se fac doar în centrele amenajate de către guvernul britanic. Se fac teste non-stop, inclusiv în perioada Sărbătorilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici