Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion. Cele mai solicitate destinaţii

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion, unele programe fiind deja sold-out. Un touroperator înregistrează o creştere de 40% a rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă faţă de anul trecut.

407 afișări
Imaginea articolului  Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion. Cele mai solicitate destinaţii

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion. Cele mai solicitate destinaţii

Înscrierile pentru cele 33 de programe de Crăciun şi Revelion organizate de DAL Travel au început, o parte dintre ele fiind deja sold-out.

Deşi mai sunt aproape 6 luni până la Crăciun şi Revelion, rezervările pentru aceste programe au înregistrat deja o creştere remarcabilă de 40% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest aspect subliniază dorinţa şi entuziasmul românilor de a petrece sărbătorile de iarnă într-un mod memorabil, arată touroperatorul citat.

Propunerile diverse ale celor 33 de programe de Crăciun şi Revelion cuprind circuite prin Pieţele de Crăciun în oraşele europene, destinaţii exotice şi îndepărtate, croaziere, oraşe cosmopolite pline de lumină şi viaţă, precum şi insule exotice. Alături de destinaţii europene, sunt solicitate destinaţii din America Centrală şi de Sud, din Extremul Orient, din Orientul Apropiat, de pe continentul african, din Australia, dar şi croaziere, care constituie un produs turistic ce înregistrează o creştere mare a cererii.

Printre destinaţiile de Revelion se numără Asia, Marea Caraibilor, Londra, Cambodgia, Costa Rica, Turcia, Iordania, etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici