Video Rupere de nori în Alba Iulia: Străzi inundate după o ploaie torenţială

Mai multe străzi din Alba Iulia, intens circulate, dar şi din zona turistică, au fost inundate, duminică, în urma unei ploi torenţiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1583 afișări

O ploaie torenţială a inundat, duminică, la Alba Iulia, mai multe străzi din Oraşul de Jos, de la ieşirea spre municipiul Sebeş, după ce sistemele de canalizare nu au făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii. Maşinile circulă greu, cu viteză redusă, deoarece apa pe carosabil depăşeşte 20 de centimetri.

De asemenea, probleme în urma ploii torenţiale au fost şi în zona turistică a oraşului, respectiv în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, unde canalizarea a refulat. Oamenii aşteaptă autorităţile să cureţe zonele în care canalizarea a ieşit, deoarece în apropiere se află terase.

Şi anul trecut, aceleaşi străzi din Alba Iulia se inundau după o ploile torenţiale, oamenii fiind nemulţumiţi că sistemele de canalizare sunt subdimensionate.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu au fost gospodării inundate din cauza ploilor, până la ora transmiterii acestei ştiri.

Municipiul Alba Iulia s-a aflat sub cod portocaliu, fiind semnalate ploi puternice, căderi de grindină şi descărcări electrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici